Veel gestelde vragen

een warm welkom

namens De CaterFabriek

Wij kunnen ons voorstellen, als u nog niet eerder bij ons besteld heeft, dat u wellicht vragen heeft. Wij zullen deze in dit overzicht zoveel mogelijk proberen te beantwoorden. Mocht uw vraag er niet bij staan, neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

jazeker, onze maaltijden worden direct na uw bestelling of op de door u aangegeven tijd bereid en bezorgd of ter afhalen klaar gezet.

jazeker, u kunt bij de hoofdgerechten waar dat is aangegeven op de link van het gerecht klikken en in het scherm wat dan verschijnt uw keuze voor het bijgerecht aanpassen. 

Ieder gerecht is voor één persoon. U ontvangt dezelfde portie grootte zoals u ook in ons restaurant van ons gewend bent.

Nee, u ontvangt de maaltijden die warm genuttigd moeten worden in een speciale verpakking zodat u direct kunt eten.

Uiteraard houden wij daar ook rekening mee. Het is verstandig om deze via het bestelformulier door te geven zodat we er rekening mee kunnen houden. U vind dit veld onder uw adresgegevens op het bestelformulier.

Nee, we hebben minimaal een uur nodig om uw maaltijd te bereiden en eventueel te bezorgen. Houd hier altijd rekening mee als u gaat bestellen.

Ja, zeker! Wij bezorgen bij een bestelling vanaf € 25,00 gratis aan bewoners in Berlicum. Is uw bestelling onder dit bedrag, dan betaalt u €2,50 bezorgkosten.
We bezorgen tussen 16.00 en 20.30 uur.

Ja, zeker! Wij bezorgen bij een bestelling vanaf € 25,00 gratis. Is uw bestelling onder dit bedrag, dan betaalt u €2,50 bezorgkosten.

We bezorgen tussen 16.00 en 20.30 uur

De door u bestelde gerechten kunnen, indien u gekozen heeft voor afhalen, bij ons restaurant MMOODZ. afgehaald worden. Adres:

Restaurant MMOODZ.
Kerkwijk 19
5258 KA Berlicum

U mag in het voorhalletje wachten ivm Corona maatregelen.  Afhalen kan tussen 16.00 en 20.30 uur

Wij begrijpen dat u zich zorgen maakt om het virus Covid19 dat snel om zich heen verspreid. Dat doen wij ook. Wij hanteren echter de strengste hygiene eisen die aan een horeca onderneming gesteld worden. Daarnaast zorgen wij bij onze bezorging dat wij zo min mogelijk met onze klanten in contact komen. Dat komt misschien vreemd over, maar helpt wel het verspreiden tegen te gaan. Wij hopen op uw begrip hierbij.

Betaling gaat via een beveiligde betaalomgeving. U kunt met IDeal betalen. Betalen bij afhalen is helaas niet mogelijk.